top of page

BARNKONCEPT

FANTASIFULLA AKTIVITETER MED PEDAGOGISK GRUND

För ett riktigt lyckat event för hela familjen är grunden en rolig idé med ett relevant tema. Därefter att skapa en intressant miljö. Slutligen att fylla denna med ett praktiskt innehåll som ger en lustfylld upplevelse för både barn och föräldrar tillsammans. Vi kan hjälpa er att få fram rätt känsla och skapa minnesvärda upplevelser på ert evenemang.  

Med hjälp av våra olika färdiga koncept får ni ett evenemang som förstärker uppmärksamheten hos potentiella kunder. Vi har tagit fram koncept på karaktärer som är barnvänliga men även tillför mening till aktiveringen. Vi vill att barnen ska stimuleras till kreativitet, nyfikenhet och kunskap samtidigt som de har roligt. Till exempel  har vi Evelina Blixt som älskar experiment och äventyr eller Clownen Klara som älskar bubblor och lär barnen att göra jätte såpbubblor där det krävs en tai chi-liknande metod för att få bubblorna så stora som möjligt och hålla.

Genom dekor och rekvisita förstärker vi karaktärens story och dessa saker har karaktärerna alltid med sig ut på uppdrag för att kunna skapa enoförglömlig upplevelse.

 

Vi underhåller på företagsevent, invigningar, produktlanseringar, familjedagar, julfester mm för både stora och små företag.

Läs mer om våra olika karaktärer nedan

Clownen Klara är glad och lite tokig karaktär som sprider glädje vart hon än går. Hon älskar lek och bus men hennes stora passion är bubblor. Hon har alltid väskan redo med allt som behövs för att göra de största såpbubblorna man kan göra. En aktivitet som är rolig och uppskattad av såväl stora som små deltagare. Tekniken som krävs för att skapa riktigt stora bubblor ger automatiskt en lektion i att självkontroll, precision och motorik.

Clownen Klara

Fixar Frida är en finurlig karaktär som ser det vackra i saker som människor annars kastar bort. Med hjälp av Fixar Frida får barnen pyssla med "Upcycle" dvs skapa nya användbara och bättre saker av gamla saker som kastats bort. Bakom aktiveringen finns en pedagogisk grund där det ges en plattform för att utveckla sitt miljötänk, kreativitet, motorik och problemlösning på ett roligt sätt och annorlunda sätt.

Fixar

 frida

Kan man spela piano på en banan? Kan man skapa musik av en stövel?

Det, och mycket annat, kan du testa med Experimentera Mera!

Med Kugghjulsbaren får du använda din kreativitet och problemlösningsförmåga när du bygger dina färgglada kugghjulskonstruktioner. Låt fantasin snurra både på höjden och längden!

Experimentera Mera! erbjuder också ett upcyclat musikbord. Bordet är ett projekt där återbruk och teknik möts. Musikbordet är en interaktiv aktivitet där spelar upp olika ljud när man tar på det och beroende på vart du rör vid det. Testa själv eller samarbeta med andra för att skapa en melodi.

Men Experimentera Mera! har mycket mer att erbjuda för de som vill ha engagerande, annorlunda och samtidigt utvecklande aktiviteter. Eller vad sig om Slimefactory (gör ditt eget slime), skapa musik av skrot eller varför inte låta experimenten anpassas efter ett tema som passar just ert event.

EXPERIMENTERA

MERA!

GLITTER

TATUERINGAR

Glittertatueringar består av hudvänligt lim och glitter och är mycket uppskattade av barn. Glittertatueringarna varar i 3-5 dagar och man kan duscha eller bada med dom så vid evenemang med vattenaktiviteter rekomenderas glittertatuering framför ansiktsmålning. Givetvis går det att ta bort dem tidigare om man vill. Beräknad tid per barn är 3-4 min dvs ca 15-20 barn/timme. 

För att skapa känslor

väcka uppmärksamhet 

och

 behövs något som gör er

unik.

Därför utvecklar vi även produkter för olika typer av event som ska göra just det. Det kan vara allt från en interaktiv klänning till modevisningen på ett köpcenter till en mässmonter med . 

VIKTIG INFORMATION GÄLLANDE DCE!

Dreamcatcher Eventdesign ligger för tillfället i viloläge pga annat arbete. Enstaka uppdrag kan genomföras. Vid förfrågningar gällande koncept vänligen ring 0733-311246.

bottom of page